Neusmiljeni nasprotnik

Žanrljubezenski roman
Narodnostknjiževnost ZDA
Kraj in leto izidaTržič, 2023
Založba
Prevod Mojca Svetičič
Ključne besede Odnosi v družini, Sodni procesi, Spolno nadlegovanje, odnos oče hči, Ljubezen, Prevare, Odnosi med spoloma, Maščevanje, Krize
Število strani

350

Čas branja

To je le ocena. Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in navad.

Pomembno je vedeti, da je branje osebna izkušnja in da je prav, da si vzamete toliko časa, kot je potrebno, da knjigo popolnoma vsrkate in jo cenite. Veselo branje.

11-12 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Neusmiljeni nasprotnik je prvi del sodobne erotične romantične serije za odrasle, ki se osredotoča na zgodbo odvetnika Christiana Millerja in publicistke Arye Roth. V posameznih poglavjih sledimo njuni zgodbi v preteklosti in sedanjosti, pripovedujeta pa jo izmenjaje kar sama. Pred približno dvajsetimi leti se je Arya Roth, hči bogatega vplivneža, zaljubila v gospodinjinega sina Nikolaja Ivanova, a ukradeni poljub je obema uničil življenje. Arya ni vedela, kaj se je po tisti usodni noči zgodilo Nikolaju, lahko je le opazovala, kako odnos njenih staršev še naprej propada. Nicky Ivanov pa se je pred vstopom na Harvard preimenoval v Christiana Millerja in je zdaj kot odvetnik zaposlen v ugledni odvetniški družbi. Ko je Aryin oče Conrad Roth obtožen spolnega nadlegovanja, se mu ponudi priložnost za maščevanje, pa tudi priložnost, da zapelje žensko, za katero je verjel, da mu je uničila življenje. Sledi nastajajoče, burno razmerje med Aryo in Christianom ter razplet, ko se razkrije resnica.
Neusmiljeni nasprotnik je zgodba o izdaji in maščevanju, zlorabi in nadlegovanju, moči in nadzoru, sprejemanju in ljubezni.

»Naključje ne obstaja. Samo božje posredovanje. Že ko si bil star sedemnajst let, je bilo jasno, da tvoje srce – in preostanek telesa – pripada tej punci. Dovolj dolgo si živel brez cilja, toda na žalost morajo ljudje, še posebej mladi, določene stvari izkusiti na lastni koži, da jim postane jasno.«

(Str. 313)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Neusmiljeni nasprotnik.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 141
Komentarji: 0
Število ocen: 0
Želi prebrati: 2
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 1

Morda vam bo všeč tudi

Dela avtorja