Samo jaz

Žanrdružbeni roman, ljubezenski roman
Narodnostangleška književnost
Kraj in leto izidaLjubljana, 2018
Založba
Prevod Kaja Bucik Vavpetič
Ključne besede Ljubezenski partnerji, Odnosi
Število strani

519

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

17-18 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Le pogumno naprej!

In tukaj je še zaključek zgodbe, ki se je pričela z romanom Ob tebi, nadaljevala z romanom Brez tebe in sedaj bomo izvedeli še, kako se je Louisa Clark znašla v življenju brez Willa, v romanu Samo jaz.
Po dolgem žalovanju in otopelosti se mlada Louisa zaveda, da mora narediti korak naprej, narediti nekaj novega in končno odkriti kdo je in kaj si želi. Zato sprejme službo v New Yorku, kot spremljevalka žene bogatega poslovneža. Za eno leto zapusti Anglijo in svojega fanta Sama. V letu dni ji uspe spoznati kaj si želi in kdo je pomemben v življenju.

…”So ti ljudje taki bedaki, da ne bodo prenesli, če ne boš oblečena kot oni? Zakaj bi se morala pretvarjati, da si nekaj povsem drugega? Bi rada postala ena ´tistih´žensk?” Spustila sem obešalnik, ki sem ga držala. “N-ne vem.” Potrepljala se je po sveže navitih laseh in me namrgodeno pogledala. “Moškega, ki ima srečo, da te lahko pelje na zmenek, ne bi smelo zanimati, kako si oblečena, pa če bi prišla iz hiše v vreči za smeti in gumijastih škornjih.”…”Mislim, da se boš morala na določeni točki vprašati, kdo je v resnici Louisa Clark, ljubica.”…

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Samo jaz.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 83
Komentarji: 0
Število ocen: 5
Želi prebrati: 16
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 26

Morda vam bo všeč tudi