Dobrojutrnica, zajtrk za dušo 2

Žanrpriročnik
Narodnostslovenska književnost
Kraj in leto izidaŠempeter pri Gorici, 2020
Založba
Ključne besede Pozitivno mišljenje, Osebnostni razvoj, Spremembe
Število strani

199

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

6-7 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Lahkotna
Zahtevna

V današnjem hitrem svetu je vedno več ljudi nezadovoljnih s svojim življenjem. Vedo, da bi morali nekaj spremeniti, vendar nekateri ne zmorejo prvega koraka v tej smeri, spet drugi pa iščejo izgovore in odlašajo s spremembami. Dr. Aleksander Šinigoj, NLP master trener, priznan motivacijski govornik in avtor uspešnic s področja osebnostne rasti, je v knjigi Dobrojutrnica – Zajtrk za dušo 2 zbral spodbudne in navdihujoče misli, ki nam pomagajo videti pozitivne, svetle strani življenja. Knjigo lahko beremo od prve do zadnje strani, lahko pa jo odpremo naključno ter preberemo misel, ki jo potrebujemo v tistem trenutku. Ali kot pravi avtor: »Izberite pozitivno misel. Spremenite svoje misli in spremenili boste svoj svet in svoje življenje.«

Ne moremo narediti vsega dobrega in vsega tistega, kar ta svet potrebuje, vendar ta svet potrebuje vse, kar lahko dobrega in potrebnega naredimo. Naj vas nikoli ne ustavi majhnost dobrega dela, ki ga naredite. Nekdo potrebuje vaš prijazen pozdrav, nasmeh, stisk roke. Svet potrebuje vašo pozitivno energijo, vašo najboljšo verzijo.

(Str. 19)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Dobrojutrnica, zajtrk za dušo 2.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 24
Komentarji: 0
Število ocen: 0
Želi prebrati: 2
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 0