Pogrešam te

Žanrdružbeni roman, ljubezenski roman
Narodnostangleška književnost
Kraj in leto izidaTržič, 2016
Založba
Ključne besede Ljubezen, Usoda, Družinski odnosi
Število strani

430

Čas branja

To je le ocena. Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in navad.

Pomembno je vedeti, da je branje osebna izkušnja in da je prav, da si vzamete toliko časa, kot je potrebno, da knjigo popolnoma vsrkate in jo cenite. Veselo branje.

14-15 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Jes izgubi mamo v zgodnji mladosti in na njena ramena pade skrb za mlajšo sestro Hope, ki ima blažjo obliko avtizma. Jes grozno pogreša svojo mamo, saj ji oče ni v oporo, njena dva brata pa sta že v mladosti zapustila dom in odšla v tujino.
Gus ves čas živi v senci starejšega brata Rossa, ki je umrl tragične smrti. Čuti, da ga starša ne sprejemata in ga krivita za bratovo smrt.
Tes in Gus živita vsak svoje življenje, vendar se njune poti občasno srečata in spet razideta. To je zgodba o pravi ljubezni in usodi, ki združi dva človeka, vendar morata oba najprej preiti določene izkušnje, da lahko potem lahko doživita ljubezen, ki jima je namenjena.

Dobil sem pogled, ki mi je povedal, da posegam na področje zunaj svojih pristojnosti, kar sem že vedel, ampak ker sem sprejel odločitev, da si bom ustvaril sloves zgage, je bila škoda že storjena, zato nisem bil pripravljen popustiti.
V šoli nisem bil nikoli dober v dvobojih, kjer ne smeš zamežikati, Rossa pa nisem premagal niti takrat, vendar sem bil odločen pripraviti sestro do tega, da bo dvignila telefon. Pritisnila je na štiri tipke, potem pa slušalko podala meni. “Najbrž bo najbolje, da sami pojasnite.” V njenem glasu je bil pridih zmagoslavja. (str. 177)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Pogrešam te.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 89
Komentarji: 0
Število ocen: 0
Želi prebrati: 3
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 3