Izgubiti v štirih sekundah

Žanrerotični roman, ljubezenski roman
Narodnostknjiževnost ZDA
Kraj in leto izidaMaribor, 2017
Založba
Prevod Irma Kukovič
Ključne besede Droge, Striptiz, Ljubezen, Strasti
Število strani

557

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

18-19 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Zgodba o ranah, ki še vedno bolijo, in srcih, ki se morajo znova naučiti ljubiti.

K. A. Tucker,  ki jo poznamo po romanih Deset kratkih vdihov, Ena majhna laž in Ujet ob njej, ponovno dokazuje svojo mojstrsko sposobnost ustvarjanja kompleksnih likov in napetih, čustveno nabitih zgodb. Slog pisanja je čuten in hkrati surov. S prepričljivimi dialogi, živahnimi opisi in ganljivimi trenutki vas bo držala na trnih do zadnje strani.

V knjigi Deset kratkih vdihov nas popelje v Miami, v enega najprestižnejših striptiz klubov, Penny. Cain je 29-letni zloglasni in poželjivi lastnik striptiz kluba, ki ga še vedno preganjajo spomini na kruto otroštvo, ko je zaradi drog in dolgov izgubil svojo družino. Zaveže se, da deklet, ki delajo zanj, ne bo nikoli izkoristil ali se z njimi romantično zapletel, in svojo obljubo je tudi držal. Vse dokler ni spoznal Charlie Rourke, privlačne mladenke, ki nujno potrebuje denar, da lahko pobegne od manipulativnega in objestnega očima.

Charlie se v striptiz klubu Penny zaposli z enim ciljem zbrati dovolj denarja, da se reši spon svoje nevarne preteklosti. Cain, moški, ki je prisegel, da ne bo nikoli več ljubil, ne more zanikati svoje privlačnosti do Charlie. Medtem ko njuna strast raste, se nevarnosti okoli njiju stopnjujejo.

Cain si je pred leti prisegel, da bo za dekle, ki mu bo ukradlo srce, zapustil klub in spremenil svoje življenje. A kaj, ko si Charlie ne sme in ne more dovoliti, da bi ji nekdo prišel preveč blizu, saj bi bilo to preveč nevarno. Bo Cain pripravljen tvegati vse, da bi Charlie omogočil varno prihodnost, tudi če to pomeni soočenje z lastnimi demoni? Ali bo Charlie zbrala pogum, da zaupa moškemu, ki je prav tako ranjen kot ona?

“Sva preprosto dva dobra človeka z enako omadeževano preteklostjo, ki iščeva popolno prihodnost.
In mislim, da sva jo našla drug v drugem.”

(str. 545)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Izgubiti v štirih sekundah.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 146
Komentarji: 0
Število ocen: 1
Želi prebrati: 35
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 8