Več kot to

Žanrznanstvenofantastični roman
Narodnostangleška književnost
Kraj in leto izidaLjubljana, 2015
Založba
Prevod Andrej Hiti Ožinger
Ključne besede Mladostniki, Navidezna resničnost, Znanstvena fantastika
Število strani

440

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

14-15 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Poznaj samega sebe in pojdi z glavo skozi zid.

Seth je najstnik. Utaplja se. Ledena voda iz njega iztisne življenje. Prebudi se pred hišo, kjer je živel kot otrok, še preden so se z družino preselili čez ocean v Ameriko. Na ulici ni žive duše. Še več, svet okoli njega izgleda zapuščen in pozabljen. Na prvi pogled se zdi, kot da se je prebudil v lastnem bizarnem peklu. Bo celo večnost moral preživeti sam, v tem svetu, ki je srhljivo prazen in tih? V hiši najde svojo krsto, le kako mu je uspelo iz nje zlesti pred hišo? A krsta ni namenjena mrtvecem, namenjena je živim.
Več kot to bo navdušila ljubitelje znanstveno fantastičnih srhljivk, saj je nekakšen hibrid Cone somraka in Matrice. Je to kar vidimo in občutimo res edino resnično? Ali obstaja še nekaj več kot to?

Glej tudi:

Ne ve, kje se bo zbudil. Tukaj. Ali tam. Ali na kakem tretjem kraju, še bolj nepričakovanem, kot je ta. Kajti kdo lahko navsezadnje trdi, da je katerikoli od teh krajev bolj resničen od kateregakoli drugega?

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Več kot to.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 54
Komentarji: 0
Število ocen: 6
Želi prebrati: 5
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 11

Morda vam bo všeč tudi

Dela avtorja

Goran Vojnović, Keith Gray, Jenny Valentine, Melvin Burgess, Patrick Ness, Mary Hooper, Sophie Mckenzie, Bali Rai, Anne Fine, Suzana Tratnik

Prvič