Kar se začne z nasmehom

Žanrdružbeni roman
Narodnostslovenska književnost
Kraj in leto izidaMaribor, 2020
Založba
Ključne besede Igre na srečo
Število strani

272

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

9-10 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Ste se kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če bi na lotu zadeli 81 milijonov evrov? Kaj pa, če bi pri poročilih izvedeli, da ste srečni dobitnik, vi pa sploh ne bi vplačali listka? Bi se vam oglasili dalnji sorodniki? Kaj bi vas prosil hišnik? Bi sodelavka spremenila mnenje o vas? Bi prijatelji pričakovali, da poplačate njihove kredite?
Ali bi vam sploh kdo verjel, da so bile novice lažne?
Prav to se je zgodilo Feliksu. Kaj so bili njegovi znanci, prijatelji in sorodniki pripravljeni storiti, da bi prišli do njegovega denarja …

“Boste?” mi je ponudil paket žvečilnih gumijev in zmedeno sem odkimal. “Jaz pa bom, če dovolite, vem, da ni vljudno, ampak odkar ne kadim več, ne zdržim brez žvečenja. Najprej nikotinske žvečilne, zdaj pa navadne. Ljudje smo pač takšni, razvad se nikoli ne znebimo, največ, česar smo zmožni, je, da eno nadomestimo z drugo, manj škodljivo … Vi pa ste torej zadeli na lotu in zdaj vas nadlegujejo in izsiljujejo, če sem prav razumel?”

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Kar se začne z nasmehom.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 62
Komentarji: 0
Število ocen: 7
Želi prebrati: 1
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 8

Morda vam bo všeč tudi