Žanrdružbeni roman, kriminalni roman
Narodnostknjiževnost ZDA
Kraj in leto izidaJuršinci, 2022
Založba
Prevod Matejka Križan
Ključne besede Prevare, Umor, Odnosi, Ljubezenska razmerja, Izguba spomina, Nesreče
Število strani

399

Čas branja

To je le ocena. Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in navad.

Pomembno je vedeti, da je branje osebna izkušnja in da je prav, da si vzamete toliko časa, kot je potrebno, da knjigo popolnoma vsrkate in jo cenite. Veselo branje.

13-14 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Njen namišljeni fant se je nenadoma pojavil!

Amy je bila edina v družbi brez partnerja in brez otrok. Njena mama Martha zato nikakor ni zadovoljna z njo. Kljub temu, da si je Amy zgradila uspešno kariero, pa se materinim očitkom ne more izogniti. Zato si je fanta preprosto izmislila in zares uživala v domislicah o njem in njunem odnosu. Pripravljala je celo spletne objave o njunem druženju, a vedno brez vključenega njegovega obraza. Nato pa ji je padec na poledenelem pločniku povzročil izgubo spomina. Zadnjih šest mesecev je utonilo v pozabo, a zdi se, da bi ji lahko pri spominjanju pomagal Jack Stewart, fant, s katerim sta v odnosu že tri mesece. Ampak kako, če Jack sploh ni resničen? Amy se sprva trudi samo sebe prepričati, da ima zares fanta, uspešnega in povrh še lepega. Čudno pa je, da se ji njegovi dotiki zdijo tako tuji. On pa je očaral njeno mamo, njeni prijateljici. Zakaj potem ni očaral tudi nje? In zakaj jo prijateljica Jenna tako čudno pogleduje? Ko bi se le lahko spomnila… Kriminalna zgodba o prevari in lažeh, ki jo je napisala američanka Michelle Frances.

Amy je pogledala. Jack je nosil rumene nogavice. “Novo sonce v mojem življenju in njegove ujemajoče se nogavice.” Točno takšne, kot jih je objavila na Facebooku. Amy je zožila pogled, sovražila jih je, sovražila je vse, zmedo in izčrpavajoč napor, da bi ostale prepričala v resnico. “Izmišljen je,” je rekla. “Že ves čas ponavljam, da Jack ne obstaja.” (str. 201)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Fant.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 41
Komentarji: 0
Število ocen: 1
Želi prebrati: 3
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 2

Morda vam bo všeč tudi

Dela avtorja