Počeni okvirji : male erotične prigode

Žanrerotični roman, kratka zgodba
Narodnostslovenska književnost
Kraj in leto izidaMaribor, 2020
Založba
Ključne besede Ljubezen, Erotika, Ljubezenska razmerja, Varanje, Spol, Spolno življenje
Število strani

90

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

3-3 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Odgrnjena zavesa erotičnega življenja

Barbara Volčič je nekdanja televizijska novinarka in urednica, kasneje se je zaposlila kot vodja marketinga. Lotila se je tudi pisanja. Napisala je scenarij za slovensko nadaljevanko, pa tudi za gledališko predstavo in nazadnje še zbirko kratkih erotičnih zgodb z naslovom Počeni okvirji. Knjiga obsega 11 kratkih zgodb, ki se med seboj tematsko zelo razlikujejo, vse pa imajo skupni imenovalec – ljubezen in erotiko. Avtorica piše lahkotno, duhovito ter hkrati direktno in vznemirljivo, zato je bralcu lahko na trenutke tudi malce nerodno.

“Njegovo spolno življenje je bilo do triindvajsetega leta precej klavrno, za kar je krivil mozoljasti obraz, nikakor ne dejstva, da je bil za dekleta dolgočasen, ker je bil neprestano v knjižnici. One so se ga bolj ali manj izogibale, saj kaj pa lahko mlademu dekletu nudi knjižni molj?!… Kmalu mu je napredovanje v službi prineslo moč oblasti in ob spoznanju, da ima med nogami pravo bogastvo, se je premo sorazmerno dvigala tudi njegova spolna samozavest.”

“S spretnimi gibi mi je vtirala kremo na nogo in ko je prišla do stegna, me je začelo prevzemati ugodje. Pregnetla mi je najprej eno, nato še drugo. Ko mi je potegnila kopalke z riti in mi namazala ritnice, nisem ugovarjala, ker je bilo preveč vznemirljivo.”

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Počeni okvirji : male erotične prigode.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 67
Komentarji: 0
Število ocen: 0
Želi prebrati: 5
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 0

Morda vam bo všeč tudi