Edini

Žanrdružbeni roman
Narodnostangleška književnost
Kraj in leto izidaTržič, 2018
Založba
Ključne besede Ljubezen, Ljubezenski partnerji, Zmenki
Število strani

378

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

12-13 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Ste kdaj pomislili, da za vsakega prebivalca zemlje obstaja eden in edini partner, ki je določen z DNK? In da bi lahko obstajala spletna stran, kamor bi poslali svoj vzorec in ugotovili, kdo vam je namenjen? Ella je znanstvenica, kateri se je posrečilo to odkriti in po vsem svetu se najdejo pari, ki so si usojeni. Veliko jih zapusti svoje dotedanje žene, može, partnerje, družine, da si lahko ustvarijo novo življenje s svojo edino ljubeznijo. Vendar vse ni tako enostavno in popolno, kot se sliši. Tudi, če smo si usojeni, ne vemo, koga bomo spoznali in ali je ta oseba res to, za kar se izdaja. Ni garancije, da bomo s svojo edino ljubeznijo živeli srečno do konca svojih dni. V romanu Edini se razkrijejo zgodbe posameznikov, ki so preko spletne strani, kjer so oddali svoj vzorec DNK, našli svojo usodno ljubezen, vendar so zaradi tega šli tudi čez mnogo zapletov in spoznanj.

Mandy je strmela v fotografijo na zaslonu in zadrževala dih. Na obali se je rjavolas moški brez srajce široko ustopil. Zgornji del potapljaške obleke je imel slečen in mu je visel okoli pasu. Oči je imel kristalno modre, nasmeh je razkrival dve vrsti bleščeče belih ravnih zob in skoraj bi lahko začutila okus slane vode, ki mu je s prsi kapljala na desko ob nogah.
“Ljubi bog” je zašepetala sama pri sebi in globoko zavzdihnila. V konicah prstov jo je zaščemelo, zardela je in se spraševala, kako bi se nanj odzvala v živo, če je že ena sama fotografija povzročila tolikšno vznemirjenje.
Kava v lončku iz stiropora se je že ohladila, a jo je vseeno spila do konca. Fotografijo je prenesla v mapo z imenom ‘Richard Taylor’, ki jo je maloprej ustvarila na namizju. Ozrla se je po pisarni, ali je nemara pri tem početju kdo ne opazuje, toda očitno se nihče ni menil zanjo.

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Edini.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 42
Komentarji: 0
Število ocen: 5
Želi prebrati: 6
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 7

Morda vam bo všeč tudi