Žena ima vedno prav

Žanrhumoristična kratka proza
Narodnostslovenska književnost
Kraj in leto izidaLjubljana, 2019
Založba
Ključne besede Humor, Ljubezenski partnerji
Število strani

215

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

7-8 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Najprej. Knjige ne boste našli v knjigarni. Pojasnijo ti, da jo “Kesar” prodaja le preko spleta. Potem. Dostava na Petrol, v primeru, da te ni doma. Malo kasneje. Bereš kratke zgodbe in se nasmihaš, smejiš, režiš. Ni slabo. Od mnogih zgodb in kolumen je pisec izbral najboljše in jih sestavil v kronološko zgodbo ljubezni s svojo Alenko, od spoznavanja, zaroke, poroke do skupnega življenja. Čeravno je zgodba po moško zašiljena in mestoma že prav “kosmata”, dvoma o pripadnosti, sprejemanju, varnosti in ljubezni med tema dvema ni. Že v “Ne me jebat” so bila poglavja o njunih zapletih najboljša. In ja. Knjiga je primerno darilo za mladoporočence, moža, ženo, prijateljico…

Nehal sem moledovati za seks. Saj sva bila poročena. Zdaj sem se zvečer stisnil vase in negibno ležal na robu preširoke postelje ter čakal, da se spomni name. (str. 100)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Žena ima vedno prav.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 29
Komentarji: 0
Število ocen: 4
Želi prebrati: 5
Trenutno bere: 1
Je prebralo: 9

Morda vam bo všeč tudi