Vse o naju

Žanrljubezenski roman
Narodnostangleška književnost
Kraj in leto izidaLjubljana, 2020
Založba
Ključne besede Fantastika, Ljubezenski trikotnik, Ljubezenski partnerji, London, Božič, Božični čas, Romanca, Preteklost
Število strani

388

Čas branja

To je le ocena. Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in navad.

Pomembno je vedeti, da je branje osebna izkušnja in da je prav, da si vzamete toliko časa, kot je potrebno, da knjigo popolnoma vsrkate in jo cenite. Veselo branje.

12-13 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Ljubiteljem ljubezenskih romanov so dobro poznane ganljive zgodbe, v katerih usoda po več letih ponovno združi par, ki jima pred tem ni bilo naklonjeno priti skupaj, čeprav sta vsak zase hrepenela drug po drugem. A če smo iskreni, so v resničnosti takšne zgodbe precej redke. Roman Vse o naju prinaša prijetno osvežitev na to temo. Zagotovo mnogo ljudi v svojem srcu hrani poseben prostor za določeno osebo iz preteklosti, tisto neizpolnjeno ljubezen. Kaj, če bi imeli možnost, da se vrnete v preteklost in jo spremenite na način, da bi se ljubezen s to osebo uresničila? To možnost dobi Ben, protagonist romana Vse o naju, ko mu nekega mrzlega božičnega večera neznanec podari skrivnostno zapestno uro. Naslednje jutro se Ben zaprepaden zbudi v dan pred petnajstimi leti, dan, ko je prvič poljubil svojo sedanjo izvoljenko Daphne in ne prijateljice Alice, kakor je načrtoval dolgo prej. Ali bo Ben spremenil načrt usode in kaj bi mu to prineslo?

Prevod dela: All about us.

V kričeči svetlobi utripajočih barskih luči končno zares vidim njen obraz in srce v prsih mi začne hitreje utripati. Nesmiselno je omenjati, da je videti mlajša – nekoliko bolj rdečih in polnih lic – toda prava razlika je v tem, kako se nosi. Iz nje sije neka lahkotnost in spomnim se, da je bilo to prvo, kar sem opazil, ko sva se spoznala – neka odbita igriva navihanost, ki je čisto zares že več let nisem videl.

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Vse o naju.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 22
Komentarji: 0
Število ocen: 6
Želi prebrati: 4
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 7

Morda vam bo všeč tudi