Drugačna ženska

Žanrdružbeni roman
Narodnostangleška književnost
Kraj in leto izidaizola, 2023
Založba
Prevod Andreja Blažič Klemenc
Ključne besede Odnosi med spoloma, Družinske skrivnosti, Varanje
Število strani

347

Čas branja

To je le ocena. Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in navad.

Pomembno je vedeti, da je branje osebna izkušnja in da je prav, da si vzamete toliko časa, kot je potrebno, da knjigo popolnoma vsrkate in jo cenite. Veselo branje.

11-12 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Nihče nima popolnega življenja

Idilična britanska soseska. Čudovite nove hiše, v katere se vselijo tri povsem različne ženske s svojimi skritimi željami in pričakovanji. Kate je mati samohranilka, ki z najstniško hčerko Daisy išče nov začetek, želi si ohraniti popolno anonimnost in svojo zasebnost skrbno čuva – z razlogom.
Sally je uspešna podjetnica s popolnim možem, hišo in življenjskim slogom, ki ji ga zavida marsikdo. A v resnici nima tistega, kar si najbolj želi – otroka. In tu je še Gisela – gospodinja, ki je vso svojo energijo in prizadevanje usmerila v družino – moža, uspešnega podjetnika ter dva otroka na pragu odraslosti.
Slike, ki jih objavljajo na družbenih omrežjih, prikazujejo njihova navidez idilična življenja, za štirimi stenami pa se odvijajo njihove osebne drame.
Čudovit roman, ki nas nevsiljivo spomni na ničevost lova za všečki na družbenih omrežjih in v nas budi hvaležnost za prave, resnične prijatelje, ki zmorejo z nami prestati najtežje preizkušnje.
Zgodba, ki jo preberemo na dušek!

Glej tudi:

Vsake toliko so kljub krvi, ki mu je tekla po licu, utripajoče luči še vedno osvetljevale izraz, ki sem ga videla že mnogokrat, še zlasti pri moških. To je bila popolna groza, da so ob nekom, ki so ga ljubili, nemočni. Bil je skupni imenovalec človečnosti, ki je povezoval vse ljudi, ne glede na to, ali živijo v hiši s kopalnico za vsako sobo ali z enim samim stranišče, jim jestvine dostavljajo iz Ocada ali iz časopisa izrezujejo vse kupone, da preživijo – nihče ni bil imun na to, da bi izgubil drago osebo, da si ne bi mogel zamišljati, kako bi brez njene prisotnosti sploh lahko vzšel nov dan.
Str. 209

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Drugačna ženska.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(1)

Napiši komentar

Ogledi: 122
Komentarji: 1
Število ocen: 4
Želi prebrati: 4
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 4

Dela avtorja