Božična zabava

Žanrljubezenski roman
Narodnostangleška književnost
Kraj in leto izidaMaribor, 2021
Založba
Prevod Alenka Gortan
Ključne besede Odnosi med spoloma, Zakonci, Varanje
Število strani

504

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

16-17 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

V razkošnem podeželskem dvorcu se na božični zabavi uspešnega naftnega podjetja odvija prava drama. Spremljamo zgodbe parov in posameznikov, ki imajo za seboj zapleteno in prepleteno preteklost, v nekaterih primerih pa tudi precej negotovo prihodnost.
Tu je samohranilka Louise, ki si predvsem želi obdržati finančno neodvisnost in poskrbeti za hčerko, pa njen nespodobni in nadležni šef Tyler, ki bi rad obdržal zakon s Kirsten, a ga pogled na žensko krilo vedno premami. V kot ga stisne direktorjeva žena Melissa, ki ima prav tako svoja pričakovanja in skrita hrepenenja.
Čeprav gre za lahkoten in zabaven roman, v oči bode razkorak med razkošjem in bliščem, v katerem uživajo ti bogati in navidez uspešni pari. Kupijo lahko vse, kar se da kupiti z denarjem, a praznine v sebi ne morejo zapolniti. Vzdušje na božični zabavi je na vrhuncu in na dan privrejo vse skrite strasti, želje in leta dolgo zamolčane skrivnosti.
Branje, ki je napeto do zadnje strani!

Glej tudi:

Z njo je ravnal kot s sebi enako. Vedno je ljubila njegove oči. Na prvi pogled so se zdele hladne in grobe, kot prva svetloba ob zori. Toda za tem je obstajala obljuba sonca in svetlobe. In počutila se je kot človek, ki je stradal in predolgo hrepenel po svetlobi. Poroka s Tylerjem je bila kot dolga, hladna zima. Nepopustljiva in siva.
str. 119

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Božična zabava.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 51
Komentarji: 0
Število ocen: 1
Želi prebrati: 6
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 6

Morda vam bo všeč tudi