Ne reci mi adijo

Žanrdružbeni roman
Narodnostangleška književnost
Kraj in leto izidaLjubljana, 2022
Založba
Prevod Nataša Hrovat
Ključne besede Ljubezen, Smrt, Upanje, Zaupanje, družinska razmerja, življenjske preizkušnje
Število strani

407

Čas branja

To je le ocena. Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in navad.

Pomembno je vedeti, da je branje osebna izkušnja in da je prav, da si vzamete toliko časa, kot je potrebno, da knjigo popolnoma vsrkate in jo cenite. Veselo branje.

13-14 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Angel poslan z neba

Fiona Lucas je večkrat nagrajena avtorica sodobne ženske fikcije. Že več kot desetletje piše prisrčne in ganljive romantične zgodbe, ki nastajajo v idiličnem britanskem mestu, kjer živi z možem in dvema hčerkama.
Anna je mlado dekle, ki ima vse. Dobro službo, izjemno prijateljico, stanovanje in čudovitega moža, ki ga neizmerno ljubi. Misli, da bo ljubezen do njega večna. A kot strela z jasnega, v njeno brezskrbno življenje prihrumi nevihta. Njen mož, Spencer, doživi prometno nesrečo in umre. Anna se od tragičnega dogodka nikakor ne more pobrati. Naj se njena prijateljica Gabi še tako trudi, jima ne uspeva. Niti po treh letih njegove smrti. A ko Anna, žalostna in brez volje do življenja, na silvestrovo pokliče Spencerjevo telefonsko številko, na drugi strani linije zasliši glas. Kdo je to in kakšno usodo je Anni namenilo življenje?
Zgodba napolnjena s čustvi, skrivnostmi in takšno mero iskrenosti, da v trenutku osvoji vsakega bralca. Tudi tistega, ki obožuje romane avtorice Jojo Moyes.

“Anna se je trudila prezreti občutek, da je prazna lupina, da v njej ni ničesar razen hrepenenja po nečem, česar ne more imeti. Poskusila se je zamotiti tako, da se je sezula, obesila plašč in pristavila čajnik za zeliščni čaj, do katerega ji v resnici ni bilo. Toda praznina v njej je utripala.”
(str. 53)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Ne reci mi adijo.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 27
Komentarji: 0
Število ocen: 0
Želi prebrati: 3
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 7