Jaz pa nekaj vem

Žanrkriminalni roman
Narodnostknjiževnost ZDA
Kraj in leto izidaLjubljana, 2018
Založba
Ključne besede Umori, Detektivi, Sodna medicina, Preiskave
Število strani

339

Čas branja

To je le ocena. Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in navad.

Pomembno je vedeti, da je branje osebna izkušnja in da je prav, da si vzamete toliko časa, kot je potrebno, da knjigo popolnoma vsrkate in jo cenite. Veselo branje.

11-12 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Novi primer Jane Rizzoli in Maure Isles

Detektivka Jane Rizzoli in patologinja Maura Isles se ponovno znajdeta na prizorišču umora. Prizorišče zločina je nenavadno. Ženska mirno leži na postelji in Maura ne vidi očitnega vzroka smrti, vendar je brez dvoma ženska res mrtva. Žrtvine oči so bile odstranjene in položene v njeno dlan. Na drugem koncu mesta se pojavi še ena žrtev, spet brez očitnega vzroka smrti, s presenetljivimi ranami. Jane in Maura spoznata, da je morilec razširil svoj krog tarč. Izbral je tudi svojo naslednjo žrtev in ta ve, da prihaja za njo. Ona je edina, ki lahko pomaga Jane in Mauri ujeti morilca. Toda ona pozna skrivnost. In to je skrivnost, ki je nikoli ne bo povedala, če hoče ostati živa.

“Rekel je, da bo v pisarni do poznih ur, zato sem šla že ob desetih spat. Ko sem se naslednje jutro zbudila, sem opazila, da se sploh ni vrnil domov. Vedela sem, da je nekaj narobe, ker se ni oglašal na telefon. Poklicala sem policijo in nekaj ur zatem so … ” Umolknila je. Se odkašljala. “Našli so njegov avto, zapuščen ob igrišču za golf. Ključi so bili še v vžigu in aktovka na prvem sedežu. Pa tudi kri so našli.” Spet je zvijala roke v naročju in le tako izdala, kakšne muke prestaja. Težko jo bo gledati, če se bo kdaj zlomila in dovolila bolečini na dan, si je mislila Jane.
“Policija pravi, da ga je varnostna kamera na parkirišču posnela ob pol enajstih, ko je odšel iz službe. Po tistem ga ni nihče ne videl ne slišal,” je nadaljevala Susan. “Ne sodelavci v službi. Ne tajnica. Nihče.”
(str. 214)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Jaz pa nekaj vem.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 35
Komentarji: 0
Število ocen: 4
Želi prebrati: 11
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 9

Morda vam bo všeč tudi

Dela avtorja