Piarovka

Žanrdružbeni roman, ljubezenski roman
Narodnostslovenska književnost
Kraj in leto izidaDob pri Domžalah, 2014
Založba
Ključne besede Politična kampanja, Ljubezenska razmerja, Odnosi z javnostmi, Romi
Število strani

231

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

7-8 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Kliping!

Piarovka je slovenski hudomušen roman, ki na svojevrsten način prikazuje iznajdljivo delo piarovke Taje pri predvolilni kampanji za županski stolček. Živi v svojem samotnem svetu, ki je prežet z občasnimi ljubimci, o otrocih nima najboljšega mnenja, čas in denar pa raje koristneje porabi. Začrta začetno komunikacijsko strategijo z zmago na vidiku tako za bodočega župana Grosuplja kot za svoje višje mesto v karieri. Uspešno krmari med napornim šefom in radovednimi novinarji, dokler ne odkrije pokvarjene in ušive strategije za premagovanje nasprotnikov, katerih ne more kar tako prežvečiti. Odloči se postaviti na stran resnice in pripomore, da v jamo padejo tisti, ki so jo izkopali drugim.
Zgodba se odvija v slovenskem okolju z značilnimi navadami ljudi s poudarkom na romski problematiki. Začinjena je z romantičnimi odnosi in kančkom erotike ter predvidljivim optimističnim koncem.

Glej tudi:

“V nekaj več kot pol leta sem spoznala naročnika in zvodnika, bodočega župana in nezvestega ljubimca, če ljubimcu sploh lahko očitaš nezvestobo. Snovi je bilo dovolj najmanj za dober roman, osladno TV-serijo ali cenen bollywoodski film, v katerem bi lahko Taja postala Taya in igrala glavno vlogo”. (str. 198)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Piarovka.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 37
Komentarji: 0
Število ocen: 0
Želi prebrati: 0
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 2

Dela avtorja