Gora med nama

Žanrpustolovski roman, ljubezenski roman
Narodnostknjiževnost ZDA
Kraj in leto izidaTržič, 2017
Založba
Prevod Miro Mrak
Ključne besede Odnosi med spoloma, Preživetje v naravi
Število strani

332

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

11-12 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Kako preživeti?

V samem središču hitečega sveta, na letališču v Salt Lake Cityju se srečata uspešen kirurg Ben in novinarka Ashley. Ker sta oba zelo zaposlena in ju že pričakujejo na drugem koncu kontinenta, iščeta način, kako bi se kljub viharjem in odpovedanim letalskim letom čimprej vrnila domov.
Skupaj se vkrcata na majhno zasebno letalo, vendar ju ostareli pilot, poln življenjskih modrosti, ne uspe pripeljati do cilja.
Tako obtičita v zasneženi gorski pokrajini, povsem odrezana od civilizacije in prepuščena samo svoji lastni iznajdljivosti in pogumu ter moči, ki ju najdeta drug v drugem.

Samo da boš vedela, obljubo sem držal. Šel sem obiskat Rachel. Ji prinesel orhidejo številka dvesto oseminpetdeset in steklenico vina. Povedal sem ji, kaj se je zgodilo. Govoril sem dolgo v noč. Predvajal sem ji posnetek. Vse. Spal sem z njo. Dolgo že nisem. Obenem pa je bilo tudi zadnjič.
Moral sem ji dovoliti, da odide. Ne bo se vrnila. Razdalja je prevelika. Gora med nama je tako visoka, da je ne morem preplezati. (stran 312)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Gora med nama.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 75
Komentarji: 0
Število ocen: 0
Želi prebrati: 15
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 11

Morda vam bo všeč tudi

Dela avtorja