Antonija, ostani v Komposteli!

Žanrljubezenski roman
Narodnostslovenska književnost
Kraj in leto izidaCelje, 2011
Založba
Ključne besede Kompostela
Število strani

303

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

10-11 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Njuna pot v Kompostelo se je končala zelo drugače, kot sta pričakovala.

Sodoben način življenja zahteva svoj davek. Firme uspešnega podjetnika Alberta zahtevajo, da je kot uspešen poslovnež vedno korak pred konkurenco, mednarodni projekti pa tudi od Antonije zahtevajo, da je vedno na razpolago. To ju vedno bolj oddaljuje, zato Antonija predlaga, da se za dva tedna s kolesi podata na znano romarsko pot v Santiago, kjer bosta lahko našla čas za osvežit njun odnos. Antonija se želi na poti tudi poglobiti vase in razmisliti o njunem odnosu, Albertu pa je pot v športni izziv. Toda pesek na usodnem ovinku spodnese Antonijino kolo, poškodbe so hude in za Antonijo usodne. Bo španskemu nevrokirurgu, ki se je slučajno istočasno znašel na romarski poti, uspelo rešiti slovensko romarko? Bo Albert našel pot za rešitev njunega odnosa?

Že zjutraj se je prebudil nekako živčen. Potem pa še tale pogovor z zdravnikom iz Santiaga. Ne, vse to je Alberta spravljalo v čudno razpoloženje, v neko brezvoljnost in mu vsiljevalo občutek nemoči… Tudi to, da mora klicati v bolnišnico in se pozanimati, kako je z Antonijo, mu ni bilo prav nič po volji. Antonija? Na drugem koncu Evrope je. Ne ve ne zase ne zanj, on pa se medtem muči s svojim podjetjem. (str. 274)

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Antonija, ostani v Komposteli!.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 15
Komentarji: 0
Število ocen: 1
Želi prebrati: 3
Trenutno bere: 0
Je prebralo: 2