Deset kratkih vdihov

3,8
(13)
Žanrdružbeni roman, ljubezenski roman
Narodnostknjiževnost ZDA
Kraj in leto izidaMaribor, 2014
Založba
Prevod Anja Furlan
Število strani

444

Čas branja

Opozorjeni smo bili, da se čas branja razlikuje tudi glede na zvrst ali žanr knjige. Sklep: trenutno informativno obvestilo naj se dopolnjeno glasi: To je le ocena.

Dejanski čas branja je lahko krajši ali daljši, odvisno od individualne hitrosti branja in drugih bralnih navad ter glede na literarno zvrst, žanr in druge posebnosti knjig.

14-15 ur

Knjiga še ni na vašem bralnem seznamu.

Vesela
Žalostna
Zabavna
Resna
Prijetna
Stresna
Predvidljiva
Nepredvidljiva
Domišljijska
Prizemljena
Čudovita
Neokusna
Nenasilna
Nasilna
Optimistična
Črnogleda
Neerotična
Erotična
Običajna
Neobičajna
Lahkotna
Zahtevna
Poglej vse

Dihaj, Kacey, zaslišim mamin glas v glavi. Štej do deset, Kace. Deset kratkih vdihov.Prvi del iz serije Deset kratkih vdihov.

Kacey Cleary je mlado dekle, ki pa je v življenju doživela že veliko hudega. V prometni nesreči je izgubila starše, fanta in najboljšo prijateljico, sama pa je komaj preživela.Skupaj z mlajšo sestro poskusi zaživeti na novo, daleč od bolečih spominov, toda preteklosti ne more ubežati. Sploh, ko v njeno življenje vstopi privlačni Trent in jo prisili, da se sooči z vsemi svojimi demoni.

Takrat zahlastam za zrakom, saj nenadoma strmim v jamice v licih in najbolj modre oči, kar sem jih kdaj videla – svetlo modre s temno modrimi robovi. Od presenečenja kar poškilim. Ali ni v teh šarenicah nekaj turkiznih madežev? Da! Moj bog! Modra tla, zarjaveli stari stroji, stene – pod težo njegovega pogleda izgine vse, kar je okoli mene, z mene sleče zaščitni plašč, ga vrže z mojega telesa in me le v nekaj sekundah naredi popolnoma golo in ranljivo.

Citati

(0)
Trenutno še ni dodanih citatov iz knjige Deset kratkih vdihov.

Kritike

(0)
Knjiga še nima dodanih kritik.

Komentarji

(0)

Napiši komentar

Ogledi: 124
Komentarji: 0
Število ocen: 13
Želi prebrati: 14
Trenutno bere: 1
Je prebralo: 26

Dela avtorja